jemput follow :)

Tuesday, November 26, 2013

Putihkan ketiak

Underarm & missV whitening cream

Hye semua. Harini topic rare sikit, hahaha. Nak cerita pasal tiak n missv uolls. Haa ni common case la kan. Ramai remaja, bukan remaja je, orang tua pon menghadapi masalah yang sama, iaitu masalah ketiak n missv yang gelap. Biasalah kawasan sensitive dan celah2 pelipat kan. Untuk uolls yg kerap cukur tiak tu then mesti hitam kan ? Sebab cukur memang tak bagus sebenarnya. So nak bagi hilang ade ubatnye hehe. Try laa cream underarm ni then boleh apply jugak dekat missV uolls tu, celah celah bedah tu hah apply je mcm pakai losyen. Sangat berkesan okay. Ramai repeat order. Underarm n missv cream ni pon product dari ninaskincare. So, moh la kite cuba :)

HARGA : RM35

Berminat ? boleh email 
misz_laily91@yahoo.com

beauty.style.makeup :)

1 comment: