jemput follow :)

Thursday, November 29, 2012

nak cari DUIT poket lebih ?


Ok, harini nak cerita pasal duit poket sampingan..sebenarnya buat blog ni tujuan die nak ajak korang2 semua tengok pasal bisnes ni lah..namanya SAP..haaa..ape tu SAP ? ok sebelum perkenal kan pasal bisnes ni, nak cerita dulu..remaje baye2 kite ni (acecece) boleh dikatekan semua ade masalah kewnagan..kan ? biasalah, orang baru nak up la katekan..yg perempuannye dengan nak bergaya..nak bergaya dah tentu2 nak beli tu la, ni la, shopping sana la, sini la, nak calling boyrfiend la apela kn..yg lelakinya pon sama, habis duit beli rokok la, belanje girlfriend lah..bile yah nak start menyimpannya..nanti nak kahwin baru terhegeh2 pikir manela nak cari duit kan..kene pulak anak dara orang tu cantik, harga mahai sikit..adush..dah pikir nak buat pinjaman sana sini kan ? ahaaa..(pandai pulak die ni cakap mcm la die xbuat sume tu, kekekeke) Ok, biasala tu..so sekarang i ada penyelesaiannya..dengan bisnes SAP ni, u all boleh pejam mate sambil tunggu duit masuk..macam i la..keluarkan rm50 je, xpkir pasal duit tu dah, tup2 duit masuk je..haa..berminat x ? berminat x ? hehe..tp benda ni work on facebook jela..SEBAB, facebook akan autopost semua status pasal bisnes SAP ni..kalau u all ramai member lg bagus, lagi tinggi peluang dapat downline yang ramai..

ok ni link bisnes SAP tu..bace dulu http://rm50.ibct.my/1370

dah bace ? ok skrg ni i nak tunjukkan macam mana bisnes SAP ni bekerja utk i di facebook..tengok gambar dibawah..









i letak 3 gambar je dulu sebab banyak, xlarat nak printscreen, hehe..kalau nak tengok lebih lg boleh tengok di facebook i..ni link fb i https://www.facebook.com/nor.laily.75
ayat2 dekat atas ni semua bukan i yang buat tau..semua dari SAP..autopost, setiap hari..

nak tengok hasil yang i dah dapat ? ha tengok gambar dibawah..




yang ni pula hasil dari upline i..








dalam masa sebulan sahaja upline i dah dapat modal die balik rm50..tengok gambar terakhir..die dah transfer duit rm73 tu ke akaun CIMB..

yang bawah ni hasil dari rakan2 lain yang lebih hebat..
























ok, cukuplah utk hari ni..penat den upload gambo dengan internet yg slembut siput tuutt ni..esok sambung lg..sape2 yg terbace lah kan (sape la yang nak bace blog aku ni, follower pon xdak lg) and nak tahu lebih lg boleh add fb i or email sahaja okey.. nite2! 

SAP Bis :)

No comments:

Post a Comment